top of page

Kelleris Vingaard er medlem af:

swill.png

Foreningen af Danske Vinavlere

logo2017v2-til-label.png

FDV's mål er at samle erfaringer med sorter og dyrkning af vinplanter på friland i Danmark, og dermed skabe mulighed for at lave langsigtet vinproduktion.

Smag på Nordsjælland

logo-smagpaanordsjalland.jpg

Visionen for SpN er, at turistdestinationen Nordsjælland i 2020 er kendt for unikke madoplevelser og et tæt samarbejde mellem bønder, madhåndværkere og madformidlere.

Om Smag på Nordsjælland

Om FDV

I 1993 stiftede en lille gruppe entusiastiske hobbyvinavlere Foreningen af Danske Vinavlere, der i dag tæller mere end 1300 medlemmer. Foreningen består af både vininteresserede, hobbyvinavlere og erhvervsavlere.

 

Den 1. august 2000 blev Danmark godkendt af EU, som kommercielt vinproducerende land. Dermed blev det muligt at dyrke vinplanter som en egentlig landbrugsafgrøde, med tilsyn fra plantedirektoratet, og efterfølgende at lave vin af vindruerne, med kontrol fra fødevaremyndighederne.

Fødevarenetværket "Smag på Nordsjælland" er en forening stiftet i 2008. Foreningen arbejder for at fremme kulinariske oplevelser baseret på gode råvarer og de dyrknings- og avlsformer samt håndværksmæssige traditioner, som kendetegner regionens mangfoldige kultur- og naturlandskab. Netværket samarbejder med Visit Nordsjælland.

bottom of page